Programlar

Anabilim Dalımızda Gazi Eğitim Fakültesi bünyesinde lisans ve Eğitim Bilimleri Enstitüsü bünyesinde yüksek lisans ve doktora programları yürütülmektedir. Program derslerine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Ayrıntılı ders içerikleri için Bilgi Paketi bağlantısını kullanabilirsiniz.

Gazi Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Eğitimi Anabilim Dalı Lisans Dersleri (tde_1998_2006_lisans_dersleri)

Gazi Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Eğitimi Anabilim Dalı Lisans Dersleri (tde_2007_2014_lisans_dersleri)

Gazi Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Eğitimi Anabilim Dalı Lisans Dersleri (tde_2014_2018_lisans_dersleri)

Gazi Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Eğitimi Anabilim Dalı Lisans Dersleri (tde_2018_guncel_lisans_dersleri)